Photo

Eten en drinken bij Stadsbakkerij Broodt

Bij Stadsbakkerij Broodt kan je ook iets eten en drinken.
Als het koud is zit je binnen lekker warm aan de grote leestafel of onderuit op de super zachte bank in ons huiskamerachtig interieur. Als het zonnetje schijnt hebben we aan de voorkant een terras in onze rustige straat. De Smalle Haven is werkelijk een oase van rust in de veel te drukke binnenstad. Als het te heet is in de zon zetten we de tafels in het Karel Vermeerenplantsoen achter de bakkerij. Daar zit je dan heerlijk in de schaduw van de bomen met fluitende vogeltjes midden in de stad en toch in de natuur.

Onze kaart bestaat helemaal uit biologische producten. Heerlijk simpel belegde boterhammen met kaas, ham of worst, maar dan net even anders. De kaas is belegen Eindhovense kaas van de stadsboerderij de Genneper Hoeve, de worst is Italiaanse venkelworst en de ham is Kempische ham. Ook maken we naar eigen recept soepen en salades.
Uit onze eigen bakkerij komen de appeltaart, carrot cake, quiche en speltkoeken. Het meeste gebak is gemaakt van spelt. Croissants en pain au chocolat maken we zelf "from scratch" en zijn favoriet bij de Franse inwoners van Eindhoven. Ook de sappen zijn biologisch. Chocolademelk maken we waar je bij zit en met ons echte Italiaanse dubbele espresso-apparaat maken we alle bekende koffies. We serveren Essentials Tea. Een variëteit exclusieve biloogische losse theeën.

Klik hier beneden op de PDF link voor onze menukaart.
Photo