Horeca assortiment

Op deze pagina vindt je ons standaard horeca-assortiment. Dit zijn broden die speciaal geschikt zijn voor horeca toepassingen. De broden zijn allemaal vloerbroden, maar ze zijn recht en langwerpig, zodat je er veel dezelfde sneeën broodt uit kan halen met een minimum aan snijverlies. De broden zijn ook langer dan normaal. Ze zijn scherp geprijsd in vergelijking tot ons consumenten aanbod.
 
Al ons broodt is biologisch (SKAL-gecertificeerd) desembroodt. De meeste broden bestaan uitsluitend uit meel, water, zout en ons eigen gekweekte desem.
De enige toevoegingen die we in sommige broden gebruiken zijn: olie (olijf en zonnebloem), roomboter, melk, suiker en soms een heel klein beetje gist ter ondersteuning van het deeg. We zijn hier helemaal open over en je kan bij ons altijd informatie krijgen over welke materialen er in jouw broodt zijn verwerkt.
 
Klant specifiek
In overleg met jou kunnen wij ieder type broodt ontwikkelen. Van een rustiek volkoren desem broodt tot een zacht wit kadetje. Van eenvoudig wit tot een broodt met speciale toe gevoegde smaken en ingredienten.
 
Voor dat je bij ons broodt kan bestellen willen we je graag eerst persoonlijk ontmoeten.
Bel of stuur ons een mail om een afspraak te maken.
 
Als we kennis hebben gemaakt kan je met onze assortimentslijst en ons bestelformulier per e-mail betellen.
 
Wij sturen uitsluitend digitale facturen