Balloon-Simple-ArrowNon

Horeca assortiment

Stadsbakkrij Broodt bestaat inmidels 10 jaar. In deze tijd hebben we een heel goede reputatie opgebouwd met ons Biologische desem broodt.
Op deze pagina vindt je ons standaard horeca-assortiment. Dit zijn broden die speciaal geschikt zijn voor horeca toepassingen. De broden zijn allemaal vloerbroden, maar ze zijn recht en langwerpig, zodat je er veel dezelfde sneeën broodt uit kan halen met een minimum aan snijverlies. De broden zijn ook langer dan normaal. Ze zijn scherp geprijsd in vergelijking tot ons consumenten aanbod.

 
Al ons broodt is biologisch (SKAL-gecertificeerd) desembroodt. De meeste broden bestaan uitsluitend uit meel, water, zout en ons eigen gekweekte desem.
De enige toevoegingen die we in sommige broden gebruiken zijn: olie (olijf en zonnebloem), roomboter, melk, suiker en soms een heel klein beetje gist ter ondersteuning van het deeg. We zijn hier helemaal open over en je kan bij ons altijd informatie krijgen over welke ingrediënten er in jouw broodt zijn verwerkt.
 
Voor dat je bij ons broodt kan bestellen willen we je graag eerst persoonlijk ontmoeten. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven die aansluiten bij ons profiel. Zoals bijvoorbeeld duurzaamheid of hoge kwaliteit.

Bel of stuur ons een mail om een afspraak te maken. Als we kennis hebben gemaakt kan je met onze assortimentslijst en ons bestelformulier per e-mail of Whatsapp betellen.
 
Wij versturen uitsluitend digitale facturen